OVER DE PETER FABER STICHTING

a


b


c


d

De Peter Faber Stichting is een ideŽle stichting die in 2008 door Peter Faber is opgericht. De missie is om iedereen ongeacht afkomst, achterstand of beperking de switch te laten maken van destructieve naar creatieve energie. Er worden door de stichting voor verschillende doelgroepen creatieve projecten op maat ontwikkeld en uitgevoerd.

Peter Faber, zelf opgegroeid in Amsterdam Noord, heeft de stichting opgericht om jongeren en jongvolwassenen iets te geven wat hij zelf in zijn jeugd heeft gemist: zelfvertrouwen, het besef dat je meer kunt dan je denkt en trots. Gedurende de eerste 5 jaar waren de projecten vooral gericht op Tuindorp Oostzaan; sinds 2014 ligt de focus op groot Amsterdam, maar is de stichting ook landelijk actief.

De Peter Faber Stichting richt zich op verschillende doelgroepen. De eerste doelgroep waar ze zich op richt zijn risicojongeren en (ex)gedetineerden in de leeftijd van 16 t/m 35. Daarnaast is er een speciaal project ontwikkeld, het EPJO, dat zich richt op schoolkinderen tussen de 10 en 12 jaar.

 
webdesign: f-dimension.nl_